•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Miley Cyrus i Liam Hemswort prekinuli veridbu?

Iako se već neko vreme pisalo kako su američka teen zvezda Miley Cyrus i glumac Liam Hemswort prekinuli veridbu, izgleda da su one tačne.

Australijski glumac Liam Hemsworth iselio se iz vile u kojoj je živio sa bivšom Disneyevom zvezdom Miley Cyrus. Time je konačno i potvrdio kako je prekinuo as glumicom.

Liam i Miley u vezi su bili dve ipo godine, upoznali su se tokom snimanja filma 'The Last Song' 2009. godine, a verili su se u julu 2012. godine.

Liam je navodno Miley prevario sa glumicom January Jones. Problemi u njihovoj vezi počeli su pre nekoliko meseci. Miley je odjednom prestala spominjati Liama u intervijuima, a kulminirali su kada je procurila informacija da je 23-godišnji australijski glumac iz filma 'Igre gladi' prevario sa plavokosom glumicom iz serije 'Mad Man' January Jones, prenose mediji.

Glumica je nakon raskida pokušavala sve kako bi ga ponizila u javnosti. „Osvetoljubiva je, a sad svima govori da je on alkoholičar“, otkrio je nedavno Liamov prijatelj, prenose američki mediji.

I dok ostali pričaju, Miley se nastavlja zabavljati. U ludim noćnim provodima prate je prijateljice, a svoje obožavatelje redovno izvještava putem Twittera.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila