•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Osmomesečni sin mi je ukrao mozak

Prošlo je osam meseci otkako je glumica Reese Witherspoon rodila svoje treće dete. Ali, posledice porođaja još uvek oseća.

Reese Witherspoon je za britanski časopis Red izjavila kako joj se mozak nije oporavio od toga što je još jednom postala majka. Izjavila je kako joj je 8-mesečni Tennessee 'ukrao mozak'.

Kako prenose mediji, 37-godišnja glumica majka je troje dece - Ave (13) i Deacona (9) iz prvog braka sa Ryanom Phillippeom kao i osmomesečnog Tennesseea. Tvrdi kako je trenutno pretrpana.

'Otkako sam rodila poslednje dete ne mogu se ničeg setiti. Najozbiljnije - to dete mi je ukralo mozak', tvrdi poznata holivudska glumica.

'Gubim prijatelje jer zaboravljam na njih. Jedno dogovorim pa na to zaboravim. Ali, svesna sam kako ne može sve biti savršeno. Pa imam troje dece', zaključila je i dodala kako konstantno razmišlja o tome gde su deca, jesu li dobro i to se sve tako vrti u krug.

Možda je ovaj njen postporođajni sindrom razlog nedavnog incidenta kad je vređala policajca nakon što je pijana, zajedno sa suprugom Jimom Tothom, zaustavljena u automobilu koji je prešao u drugu traku.

Podsećamo, tada je optužena za ometanje javnog reda i mira, a suprug za vožnju u pijanom stanju.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu