•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film "Svetski rat Z" sam snimio zbog svojih sinova

Tokom slikanja za magazin "Vanity Fair", popularni glumac Brad Pitt pričao je o svom novom filmu o zombijima "Svetski rat Z". Ovaj akcioni horor jedan je od najskupljih filmova u istoriji sa budžetom od 200 miliona dolara.

„Počeli smo sa snimanjem, a da nismo znali kako da ga završimo, pa smo došli u situaciju nakon prvog pregleda, da moramo da menjamo celi završetak filma“ - izjavio je Brad Pitt.

Dvanaestominutna scena borbe u Rusiji je izbrisana kako bi se snimio bolji kraj ovog filma. Brad Pitt takođe navodi kako je prihvatio ovaj projekat isključivo radi svoja tri sina, koji su strastveni obožavaoci ove teme.

„Celi projekat je nastao zbog želje da moj film mogu da pogledaju moja deca pre nego što napune 18. Tako da smo se odlučili za ovu knjigu“ - dodaje Brad.

Glumac je otac šestoro dece, sinova Maddoxa, Paxa i Knoxa i ćerki Zahare, Shiloh i Vivienne.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...