•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Amandom Seyfried?

Amanda Sajfrid je jedna od najatraktivnijih mladih glumica. Poznata je po ulozi u hitu Mamma Mia! gde je pokazala svoje glasovne veštine u ulozi Sofi, Donine kćerke (Meryl Streep). Nedavno je završila snimanje drame Lovelace za Millennium Films u režiji Roba Epstina i Džefija Fridmana. U 2013. Sajfrid ćemo gledati u Lionsgate-ovom hitu Venčanje godine, a daće i glas u animiranom filmu 20th Century Fox-a Epic. Neki od filmova u kojima glumi su Summit Entertainment-ov triler Gone, In Time, Red Riding Hood, bioskopski hit Dear John, Letters to Juliet, Chloe, Jennifer’s Body i Big Love. Karijeru je započela kao dečji model, a ubrzo je počela da glumi. Prva uloga bila joj je Lusi Montgomeri u As the World Turns, a u All My Children je glumila Džoni Staford. Probila se ulogom u Mean Girls, uz Lindzi Lohan i Rejčel MekAdams.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...