•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najružnija frizura Jennifer Aniston nastala dok je frizer bio napušen

Jedna od najkopiranijih frizura ikad u isto vreme je i jedna od najružnijih. Popularna frizura "Rachel" nastala je 90-ih, a nosila je Jennifer Aniston dok je glumila u "Prijateljima". Tek nedavno slavni frizer Chris McMillan priznao je da je frizuru osmislio dok je bio jako napušen.

Vlasnik frizerskog salona i Jenniferin prijatelj bio je pod uticajem marihuane. Poznato je da je i ona ljubitelj opojnog dima, pa sada možda lakše svom prijatelju oprostiti, kako sama kaže, najružniju frizuru ikad. “Volim Chrisa McMillana, ali mi je zagorčao život sa tom prokletom Rachel" – rekla je Aniston u intervijuu za magazin Allure.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu