•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

A Shock to the System (1990)

Za Majkla Kejna mnogi kažu nije neki glumac, ali kada pogledate ovaj film sve sumnje u njegove kvalitete biće momentalno obrisane. 'A Shock to the System' je uzbudljivi triler, sa Majklom Kejnom u glavnoj ulozi, prati priču čoveka koji je otkrio da sve probleme sa ljudima oko sebe može vrlo lako rešiti - ubije ih i prikrije zločin.

Porodični i uspešan čovek Grim Maršal dugo je zaposlen u jednoj marketinškoj agenciji. Međutim, vremenom stiče sve više suparnika. Njegova svadljiva žena mu neprestano prebacuje da je izgubio ambicije i entuzijazam u životu, što ga sve više nervira, pa postaje neurotičan.

Iniciran slučajnim ubistvom prosjaka na stanici podzemne železnice, Grimu na pamet padaju najrazličitije ideje kako da svoj život učini boljim. Ubrzo odluči da se obračuna sa svim ljudima sa kojima ima nesuglasica. Podrobno planira kako da ih ubije, a počinje od svoje supruge i najvećeg suparnika na poslu. Kada je video da je zločin tako dobro prikrio da ne može niko da ga poveže sa ubistvom, Grim je sve jači u uverenju da može sa svakim da se obračuna.

Priča je bezvremenska i realna je u svakom vremenu tako da podatak da je ovo film iz 1990. ne mora da vas brine i da mislite da je film već zastareo. Ovo je definitivno jedna od najboljih uloga Majkla Kejna a da bi ste razumeli ceo film potrebno je da ga gledate od početka u suprotnom vam možda neki detalji neće biti najjasniji.

Žanr:komedija, krimi, triler
Godina:1990
Reziser: Jan Egleson
Scenario:Simon Brett
Uloge:Michael Caine, Elizabeth McGovern, Peter Riegert
Uzrast:R
Studio: Brigand Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:88 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...