•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Američka glumica i komičarka smršala 36 kilograma

Nagrađivana komičarka, glumica i tv voditeljka Mo'Nique smršala je neverovatnih 36 kilograma i nema nameru stati.

Mo'Nique već godinu dana svoje fanove na Twitteru izveštava o postignutim rezultatima. Iako tako dramatičan gubitak težine nije nimalo jednostavan zadatak, glumica je dokazala da se upornost itekako isplati jer je transformacija i više nego vidljiva.

Ona je na Twitteru svaki dan objavljivala svoju dnevnu rutinu vežbanja i koliko joj je još preostalo do cilja. Tako je ohrabrivala svoje fanove da se okrenu zdravijem načinu života.

"Svako jutro objavljujem fotografije sa vežbanja kako bih ženama pokazala da je sve moguće uz malo truda i da nisu potrebne agresivne operacije ili čudotvorne tablete", kazala je Mo'Nique.

Kada je počela svoju borbu sa prekomernom težinom, imala je 136 kilograma, a cilj joj 85 ili 90 kilograma.

"Nikada u životu nisam izgledala bolje, a još uvek nisam završila. Osećam se sjajno", kazala je glumica koja je 2009. godine nagrađena Oscarom za film "Precious".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...