•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sofia Coppola: Moji glumci nisu mogli pljačkati, bili su na premijeri

Za vreme filmskog festivala u Cannesu sve oči sveta uperene su u centar glamura i blještavila. U samo jednom danu Cannes je više puta postao 'vest dana'. Osim prekrasnih glumica i njihovih haljina, na crvenom tepihu, stalno se održavaju i ekstravagantne zabave. Leonardo DiCaprio uhvaćen je u druženju u noćnom klubu sa nekoliko plavuša, a Gary Dourdan podigao je svoju kolegenicu iz serije CSI na jednoj dnevnoj zabavi pa je tako, zahvaljujući haljini koju je nosila, pokazala zadnjicu celom svetu.

Između pucnjave i krađe milion dolara vrednog nakita, prikazao se i sjajan film. Izvrsna Sofia Coppola imala je premijeru filma "The Bling Ring" pa je, u filmskom smislu, rasturila Cannes. U približno isto vreme dok je Coppola imala premijeru, ukraden je i spomenuti nakit, što je nasmejalo i samu rediteljku, budući da njen film prati bogate kradljivice.

Alibi za glumce

„Moji glumci imali su premijeru i after party, imaju alibi, našalila se Coppola. Film "The Bling Ring" njen je najprovokativniji rad do sada, piše Entertainment Weekly, ističući mladu zvezdu Katie Chang, koja je u filmu odigrala glavnu ulogu. Radnja filma prati ekipu mladih u Los Angelesu koja vreme provodi u opsednutosti slavnima, prateći ih na internetu kako bi potom provaljivali u njihove domove.

Ušla u dom Paris Hilton

Kako bi sve bilo što autentičnije, Coppola je ušla u dom Paris Hilton, koja joj je dopustila da snima scene u njenoj ekstravagantnoj vili. U jednoj od glavnih uloga našla se i talentovana Emma Watson. Za potrebe filma sjajno je 'skinula' kalifornijski naglasak i plesala oko štange u vili Paris Hilton. Coppola potiče iz cenjene filmske loze, njen otac odgovoran je za najbolju filmsku trilogiju svih vremena, a ona je očito nasledila talent.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...