•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Helen Mirren postala kraljica i ispunila želju umirućeg dečaka

Desetogodišnji Oliver Barton iz Velike Britanije boluje od od raka koštane srži, a lekari su nedavno roditeljima rekli da rak nije izlečiv i kako mu je ostalo tek nekoliko nedelja života.

Popiti čaj sa britanskom kraljicom jedna je od Oliverovih želja, a kako to nije bilo moguće izvesti, glumica Helen Mirren odlučila mu je ispuniti želju, prenose britanski mediji.

Mirren trenutno na britanskom West Endu glumi kraljicu Elizabetu, a za tu je ulogu u filmu "Kraljica" dobila i Oscara, pa je Oliveru priredila pravi kraljevski tretman.

Po desetogodišnjeg dečaka, koji ima i Downov sindrom, poslala je limuzinu, a na kraju predstave pozvala ga je iza pozornice.

“Bilo mi je zadovoljstvo i čast upoznati tako hrabrog mladića” – rekla je Mirren.

Oliver je oboleo 2006. godine kao trogodišnjak od leukemije. Dve godine posle ušao je u remisiju, ali 2010. rak se vratio.

Oliverov otac James Browne ispričao je da je Mirren ostala u svom liku tokom čitave posete.

“Oliver joj je poverovao i to nam je bilo sasvim dovoljno. Sela je u Oliverova kolica, a njemu je dala svoju veliku fotelju. Ponudila mu je čašu kole, keks i male sendviče” – kaže James Browne.

“Prozvala ga je vitezom, a svima je rekla da ga odsad moraju zvati sir Oliverom. Imao je sjajan dan” – dodao je njegov otac.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu