•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte Iron Mana u 60 sekundi kako bi izgledao kao 8-bitna video igra

Da li možete da pretpostavite šta je najveći problem sa prikazima ovakvih 8-bitnih video igara ili snimaka kao što je ovaj? Najveći problem je što većina nas koji smo imali prilike da svojevremeno uživamo u takvim video igrama 80-ih godina prošloga veka dobijemo neodoljivu želju da odigramo neku partiju iako su ovakve video igre odavno već otišle u istoriju a mlađe generacije ne pamte ovakve igre niti su imale prilike da ih upoznaju.

CineFix je autor 8-bitnog animiranog Iron Mana i u minut ili nešto malo duže prepričava nam priču prvog dela filma. Ko je gledao film verovatno će se setiti nekih dešavanja ili će mu barem ličiti na ta dešavanja, koliko može da se razazna.

Sada je aktuelan treći nastavak filma koji je apsolutni planetarni hit i koji je za dvadesetak dana emitovanja već zaradio preko milijardu dolara i time postao već osmi najprofitabilniji film svih vremena a tu mu verovatno nisu krajnji dometi. Ako je verovati pričama glavnih protagonista film ovo će biti i poslednji film u serijalu, mada, teško da će producenti odustati o Iron Man priče koja se pokazala kao izuzetno profitabilna.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...