•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Danijel Redklif bi da bude otac, bilo na filmu ili u stvarnom životu

Glumac Danijel Redklif bi voleo da ima veliki povratak u Hari Poter franšizu kao otac Harija Potera u nekom od nastavaka filma.

Redklif, koji je slavu stekao glumeći u filmovima o Hariju Poteru izjavio je kako bi uloga izmišljenog oca bila "savršena" za njega.

"Nema više školskih stvari a povratak u liku Harijevog oca bi bio savršen", izjavio je glumac za Time Out magazin.

Takođe, govorio je o očinskim osećanjima rekavši kako se nada da će u budućnosti osetiti to, jer su deca "svrha postojanja".

"Zaista želim imati decu. Dok sam odrastao mnogi ljudi oko mene su dobili decu i video sam tu zadivljujuću promenu na njima. To vam daje osećaj svrhe. Ne znam kada ili s kim, ali to mnogo želim i voleo bih dobiti prvo dete pre 30. godine. Sviđa mi se ideja o mladim roditeljima, jer tada imate energije da se igrate s njima", izjavio je Redklif.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...