•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

11. Kids Fest organizuje konkurs 'Mi smo glumci'

11. Dečiji filmski festival Kids fest održaće se od 19. do 25. oktobra. U susret novom izdanju, najpoznatiji dečiji filmski festival raspisuje konkurs pod sloganom „Mi smo glumci“. Pozivamo decu koja vole da glume i pevaju, da snime skeč iz omiljenog igranog ili animiranog filma u trajanju do 90 sekundi i osvoje vredne nagrade!

Najmlađi ljubitelji filmova uz pomoć roditelja, učitelja ili nastavnika treba da postave video na youtube kanal i pošalju adresu videa (link) na mejl konkurs@kids-fest.com. Filmove koji su u skladu sa propozicijama konkursa i pravilima korišćenja usluga sajta youtube, objavićemo na Mcf Megacom Film youtube kanalu, kao i medijskim kanalima Kids festa. U najuži izbor će ući filmovi sa najvećim brojem glasova na facebook stranici KIDS FEST - Dečiji filmski festival. Glasanje na fb stranici počinje 12. oktobra i završava se 16. oktobra u 12h.

Tri najbolja video rada biće prikazana na svečanom otvaranju, a pobednika konkursa proglasiće stručni žiri koji čine ambasadorka 11. Kids festa Sara Jovanović, reditelj Darko Bajić i glumac Denis Murić.

Pobednik konkursa osvojiće tablet uređaje za celo odeljenje, drugoplasirani osvaja Dexy Co vaučer u vrednosti od 15.000 dinara, a trećeplasirani osvaja karte za celo odeljenje za neku od projekcija u Dvorani Doma Sindikata.

Tokom 11. Kids festa biće prikazana najkvalitetnija filmska ostvarenja koja dolaze iz celog sveta, za decu predškolskog i školskog uzrasta. Među ostvarenjima su igrani filmovi sa svetskih festivala, dokumentarci o prirodi, priče o neobičnim prijateljstvima, uzbudljive avanture, kao i animirani 3D filmovi studija “20th Century Fox”. Najmlađi će biti u prilici da nesmetano uživaju u avanturama animiranih junaka, jer je većina filmova na Kids festu sinhronizovana na srpski jezik.

Pored uzbudljivog filmskog programa, 11. Kids fest donosi veliki broj radionica u kojima deca mogu da se zabavljaju uz klovnove, animatore i druge zanimljive aktivnosti. Tokom uzbudljivih sedam dana, najmlađi posetici bioskopskih sala zaviriće u neke neverovatne i do sad neispričane filmske priče.

U Beogradu se 11. Dečiji filmski festival održava u bioskopima „Cineplexx Ušće Shopping Center“, „Cineplexx Delta City“, „Roda Cineplex“, ,,Dvorani Doma Sindikata’’ i u bioskopu ,,Fontana’’, u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplex“, u Kragujevcu u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, dok će u Nišu centar dešavanja festivala biti bioskop „Vilin Grad“. Pored pomenutih gradova revija Kids fest filmova održaće se i u preko 30 gradova širom Srbije.

Za više informacija posetite zvanični sajt Kids festa: www.kids-fest.com

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....