•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

21 Jump Street (2012)

“21 Jump Street” je američka akciona komedija iz 2012. godine, koja je zasnovana na istoimenoj tv seriji Stephen-a J. Cannell-a. Naslovne uloge tumače Jonah Hill i Channing Tatum. Scenario je delo Hill-a i Michael-a Bacall-a, dok su za režiju zaslužni Phil Lord i Chris Miller.

Radnja filma prati neobični par momaka Schmidt-a i Jenko-a.U srednjoj školi Schmidt (Jonah Hill) je bio osobenjak, a Jenko (Channing Tatum) popularni momak. Na samom početku filma, koji je prikazan kroz flešbek i koji nas je vratio u 2005. godinu vidimo da je Schmidt nervozni učenjak i pametnjaković sa mozgom, dok je Jenko sportski tip i opušten momak.

Sedam godina kasnije, nakon diplomiranja, obojica su postali policajci i dobili zaduženje da kao partneri voze bicikle po gradskom parku. Pošto su jako mladi i liče na srednjoškolce, dobili su tajni zadatak da se vrate u srednju školu i umešaju među učenike, kako bi raskrinkali narko bandu koja snabdeva srednjoškolce sintetičkim drogama.

Ovaj film je oblikovan odličnim smislom za humor, glumačka ekipa je zaista dobra, a ova akciona komedija je jako kompleksan i kreativan projekat. Na neki način se ismeva srednja škola, ali je ovo ostvarenje i osetljiva sociološka studija tih važnih srednjoškolskih godina. U svakom slučaju, ovaj film morate pogledati.

Žanr:akcija, komedija
Godina:2012
Reziser:Phil Lord, Chris Miller
Scenario:Michael Bacall, Michael Bacall
Uloge:Jonah Hill, Channing Tatum, Ice Cube
Uzrast:R
Studio:Columbia Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
Zemlja:United States
Website:www.21jumpstreet-movie.com/
Jezik:engleski
Trajanje:109 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....