•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

5 razloga zbog kojih ne smete da propustite film 'Gadna gomila'

5. Džejson Momoa je „opasan“ momak

Džejson Momoa, poznat po ulozi vođe Dotraka u „Igri prestola“, je u filmu „Gadna gomila“ dobio poprilično „mesnatu“ ulogu, kao mišićavi kanibal koji živi na teritoriji “Most”, nabacuje naočare i šeta se pustinjom bez majice. Momoa igra Majami Mena, izbeglicu sa Kube i tatu umetnika koji podseća na Kal Droga iz „Igre prestola“. Iako izgleda kao karikatura, Momoa u ovom filmu pokazuje širok spektar talenata.

4. Kijanu Rivs izgleda čudnije nego ikada

Kijanu Rivs je imao čudne uloge tokom njegove duge karijere, ali nikada ovakvu kao u filmu „Gadna gomila“. Popularni glumac se našao u ulozi vođe kulta zvanog „Gadna gomila“, koji živi na teritoriji van granica civilizacije. Rivsa u filmu možemo videti u bademantilu, s brkovima u stilu Pabla Eskobara, kako organizuje žurke na kojima se konzumiraju halucinogeni koji čine da vreme brže prođe.

3. Suki Voterhaus sija među svetskim zvezdama

Model i glumica Suki Voterhous je potpuno ispunila očekivanja javnosti, igrajući glavnu ulogu u filmu „Gadna gomila“, veoma intenzivno i sa puno ljudskosti. Njen lik Arlen gubi nogu i ruku na početku filma, ali se nikada ne predaje – a izvedba Suki Voterhaus je fantastična.

2. Film vas vodi u najluđu teretanu na svetu

Momoin Majami Men provodi deo svog vremena nadgledajući najčudniju teretanu na svetu, koja se nalazi na teritoriji zvanoj “Most”. Članovi ove teretane su osakaćeni kanibali, koji se druže i vežbaju u pauzama između vrebanja novih žrtava kojima se hrane. U filmu nema mnogo scena u ovoj teretani, ali su veoma upečatljive i divlje, kao i ostale scene u filmu.

1. Muzika iz filma je fenomenalna

Amirpur opisuje film kao: “Pobesneli Maks: Drumski ratnik u kombinaciji sa Lepoticom u ružičastom, i sjajnom muzikom.” I, to je tačno! Muzika iz filma obuhvata singlove izvođača, među kojima su Darkside, White Lies, i Ace of Base, sa dodacima instrumentala koji pojačavaju tenziju u filmu. Najupečatljiviji muzički momenat u filmu je kada Momoin lik odseče ruku zarobljeniku, slušajući pesmu Karma Chameleon grupe Culture Club na vokmenu. (Da, to se stvarno dešava).

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila