•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

50 First Dates (2004)

“50 First Dates” je američka romantična komedija iz 2004. godine, reditelja Peter-a Segal-a i scenariste George-a Wing-a.

Veći deo filma je sniman na Havajima i na Severnoj Obali.

U ovom filmu Adam Sandler igra veterinara i ženskaroša (Henry Roth) koji je zaljubljen u devojku koja ima bolest amnezije, a koju igra Drew Barrymore (Lucy Whitmore). Ostale uloge tumače Rob Schneider, Sean Astin, Lusia Strus, Blake Clark, i Dan Aykroyd. I Henry i Lucy uživaju u druženju i osećaju da započinju ozbiljnu vezu, i sve to tokom jednog dana, ali kada se on približi njoj narednog dana, ona ga ne prepoznaje. Henry je zbunjen i kada krene da istraži šta se zapravo desilo, saznaje da Lucy boluje od kratkog gubitka pamćenja i ne može da se seti ničega što joj se desilo prethodnog dana. Henry ne želi da se odrekne Lucy i zato ulaže sve napore kako bi to prekinuo i priprema se da svakog dana učini da se ona zaljubi iznova u njega.

Ovo je odlična komedija koju zaista morate pogledati.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2004
Reziser:Peter Segal
Scenario:George Wing
Uloge:Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider
Uzrast:PG-13
Award:6 osvojenih, 9 nominacija
Studio:Columbia Pictures
Zemlja:United States
Website:www.sonypictures.com/homevideo/50firstdates/
Jezik:engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu