•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

7 dana do Halloween-a: Blood Runs Cold (2011)

Ovaj švedski slešer iz 2011 koštao je 5.000 dolara. Sve u njemu viđeno je poslednjih 40 godina. Nema nikakve originalnosti. Čini se da glumci nisu imali ni jedan čas glume („Evil Dead“ imao je još i gore glumce). Scenarista je napisao oko stotinak rečenica. Formula slešera ponavljala se iz scene u scenu; odlazili su gde nisu morali, radili su ono što niko ne bi.

Međutim...

Film jeste jeziv! Svo vreme reditelj Sonny Laguna drži pažnju stvorenom atmosferom, a ona izaziva priličnu neprijatnost kod gledaoca odmah nakon poslednjeg dijaloga. Postoje scene koje izazivaju čist reflex kod gledaoca, ali postoje i one koje skupljaju stomak.

Sve ovo veliki je uspeh, obzirom na to koliki je budžet utrošen na film, sa kakvim glumcima i sa ovoliko puta odgledanom pričom. Laguna jeste doprineo žanru strave i užasa. Doprinos je možda mali, ali svakako efektan.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....