•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

A Tale Of Two Sisters: Unrated Edition

Tartan Video izdao je „A Tale of Two Sisters“ u impresivnom dvodisknom pakovanju. Video transfer je savršen, sa čudnim bojama koje savršeno otkrivaju okruženje kućanstva. Detalji i nivo crne boje sjajno su prebačeni, što je i od suštinskog značaja za film. Nema nikakvih tragova oštećenja ili kompresije. Objekti na trenutke dobiju mutninu u toku kretanja kamere ali nije to nešto što odvlači pažnju gledaocu.

Muzika je skoro savršena, posebno DTS. Ispuni ona čitavu scenu, a može se čuti ambijentalna muzika i iz daleke pozadine. Preko zvučnika, posebno pozadinskih, čovek može da se naježi od neprijatnosti.

Dolby 5.1 očito je izveden iz istog izvora, ali bez velikog efekta.

Oba diska puna su dodataka.

Tu su razgovori sa rediteljem i glumcima i ostatkom ekipe. To je na prvom disku.

Drugi je natrpan materijalom. Gomila obrisanih scena, od kojih su neke izuzetne. Tu su i ponovljene scene sa snimanja. Neke od scena doprinose radnji, što se može zaključiti iz komentara reditelja koji svo vreme prati svaku scenu objašnjavanjem zašto je snimljena, a zbog čega nije dospela u film.

Čitava produkcija je pokrivena na drugom disku. U skoro sat vremena dosta toga se otkrije, kao i kako su određeni efekti postignuti. I ovde ima razgovora sa ekipom, a razgovor sa rediteljem Ji-woon Kim od posebnog je značaja.

Poslednji je razgvoor sa psihijatrom koji, preko Frojda i Junga, objašnjava verovatnoće i mogućnosti onoga što je prikazano na filmu, što će biti od velike pomoći Amerikancima koji, ruku na srce, teško da shvataju bilo šta što dolazi izvan njihove zemlje. Nisu oni krivi.

Gomila fotografija.

Ovo je jedna od najpotpunijih posebnih izdanja za američko tržište za jedan od najboljih filmova strave i užasa proteklih 30 godina.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...