•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Abduction (2011)

Od 45 kritika ovaj film nije dobio ni jednu pozitivnu, što je retkost čak i po današnjim standardima.

Sada kada smo to pomenuli, nećemo se dugo zadržavati na ovakvim proizvodima; bilo bi to kao da šetate pijacom i nagazite u rasuto povrće od prošlog petka, a danas utorak, i sta onda uradite nego da obrišete đon i pobegnete vriskom glavom bez obzira.

Ovaj uzbudljivi scenario napisan od strane Shawna Christensena nema ni jednu uzbudljivu scenu u filmu. Ovaj mali, ne znam mu ni ime, vukodlak iz tinejdžerskih vampirića, ne-ma obzira prema publici da se pojavljuje u glavnoj roli umesto, umesto da prodaje hot dog gledaocima u bioskopu ili, recimo, da radi u mladoj, tek novootvorenoj teretani. Mladić ne zna da priča tuđ tekst, ne poznaje zakone kretanja na filmu i odnosa sa drugim glumcima. Mladić ne zna ništa! I to je jedan od NAJVEĆIH razloga zašto treba odgledati njegov „performas.“

Ostali glumci... ajoj... Sigourney Weaver i Alfred Molina... Sigourney, Sigourney... Alfrede, Alfrede... pa zar ni malčice da se ne pokažete za novac koji ste dobili... tc, tc, tc (pucketanje jezika za one koji ne znaju šta znači „tc“). Nisu samo oni bruka filma, već tu je i sam unajmljeni režiser koji se utrkivao sa ekipom i većim delom kasnio za njima. Pravo je čudo da je film dobio bioskope a ne direktan izaz na DVD.

U suštini ovo je prikrivena komedija, neplanirana, te je zato dragocenija i ostaje da joj tako treba prići. Samo obratite pažnju kako jedna scena prelazi na drugu, kao i na iznenadno pojavljivanje jednog aktera priče koji je „fup“ tek iskočio, a poseban akcenat odvojite za divnootrcanu ljubavnu vezu koja se razvija između Nejtana i Karen.

Za 1 sat i 46 minuta dobili ste predugu, ali u svakom slučaju, izvanrednu komediju. Šteta što ne nosi pun naziv "Abduction of Inteligence (And Audience's Time)"

Žanr:Komedija, Akcija,
Godina:2011
Reziser:John Singleton
Producent:Doug Davison, Ellen Goldsmith-Vein, Lee Stollman, Roy Lee, Dan Lautner, Patrick Crowley
Scenario:Shawn Christensen
Uloge:Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina, Jason Isaacs, Maria Bello, Sigourney Weaver, Michael Nyqvist
Uzrast:R
Studio:Vertigo Entertainment, Quick Six Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...