•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Air Bud (1997)

Badi, pas košarkaš (engl. Air Bud) je američka porodična komedija iz 1997. godine. Film je doživo uveliki uspeh sa ukupnom zaradom od više od 23 miliona američkih dolara.

Glavni lik u filmu je dvanaestogodišnji stidljivi dečak Džoš Frem. Nakon pogibije njegovoh oca, seli se majkom i sestrom u mali grad u državi Vašington.[2] Džoš ne uspeva da se uklopi u novu sredinu, ne nalazi prijatelje i plaši se da se prijavi sa školsku košarkašku ekipu. Ubrzo upoznaje zlatnog retrivera po imeni Badi, koji je napušten od klovna po imenu Sniveli. Sprijateljuje se sa njim i primećuje da je dobar u košarci. Jasmin, Džošova majka uviđa koliko se Džoš vezao za psa i dozvoljava mu da ga zadrži. Džoš pokušava da nađe mesto u košarkaškom timu i dovodi Badija na trening, koji u početku ometa igru. Trener Baker ubrzo primećuje Badijev talenat i odlučuje da postane deo tima. Pas postaje popularan i to prvilači pažnju i bivšem vlasniku, klovnu Sniveliju, koji ga želi nazad i krade ga od Džoša. Uspevaju da ga vrate i nakon saznanja da ne postoji pravilo koje sprečava da pas bude deo košarkaškog tima, uz njegovu pomoć osvajaju osvajaju šampionat. Sniveli tuži Džošovu porodicu za otmicu psa, a sudija odlučuje da da izbor psu. Klovn i Džoš stoje sa različitih strana i dozivaju Badija, koji na kraju odlazi do Džoša.

Pored ovog, snimljeno još četiri nastavka o Badiju u kojima demonstrira talente i za neke druge sportove, kao što su američki fudbal, fudbal, bejzbol i odbojka na pesku.

Snimljeno je i četiri nezvanična nastavka filma, koji govore o više pasa sa sposobnostima za sportove.

Žanr:komedija, drama, porodični
Godina:1997
Reziser: Charles Martin Smith
Scenario:Kevin DiCicco, Paul Tamasy
Uloge:Michael Jeter, Kevin Zegers, Wendy Makkena
Uzrast:PG
Award:3 nagrade i 3 nominacije
Box office:23.1M USD
Studio: Walt Disney Pictures
Zemlja:United States
Website:www.airbud.com
Jezik:Engleski
Trajanje:98 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...