•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Akademija najavila promene nakon fijaska sa Oskarima

Predsednica američke Akademije filmskih umetnosti i nauka Šeril Bun Ajzaks poručila je članovima Akademije da imaju mnogo razloga da budu ponosni na ovogodišnju ceremoniju dodele Oskara i uverila ih da će biti napravljene promene kako bi se izbeglo ponavljanje problema kao što je pogrešno proglašenje najboljeg filma.

Portparol Akademije potvrdio je za AP da je Ajzaks poslala članovima pismo u kojem je navela da je ceremonija prošle nedelje bila "jedna od najboljih i sigurno jedna od najdramatičnijih svih vremena".

"Zahvaljujući stalnom pisanju medija proteklih nekoliko dana, svi znamo da su pogrešan koverat i problemi koji su nastali rezultat neuspeha radnika kompanije PwC da slede ustanovljene protokole i njihovog kašnjenja u popravljanju situacije", navela je Ajzaks i dodala da će biti uvedene promene kako bi se osiguralo da se nešto slično nikada ne ponovi.

Kuća koja pruža poslovno-savetodavne usluge u vezi s dodelom Oskara PwC uputila je izvinjenje zbog greške i sprovela istragu kako bi utvrdila kako je došlo do greške. Ajzaks je rekla i da je Akademija ponosna na sve koji su bili uključeni u haos nastao prilikom proglašenja pobednika i kako su oni reagovali u toj situaciji, od glumaca Fej Danavej i Vorena Bitija, koji su pročitali ime dobitnika nagrade, do ekipa filmova "La La Land" i "Moonlight".

"Ljubaznost i skromnost koje su pokazali na sceni, dok je svet gledao, pokazuje snagu veze koja spaja sve umetnike u našoj zajednici", napisala je Ajzaks. Ajzaks je rekla da članovi Akademije, kojih ima oko 6.000, treba da budu ponosni na "besprekoran posao" domaćina Džimija Kimela, nastup Džastina Timberlejka na otvaranju ceremonije i odavanje poštovanja Ketrin Džonson koja je inspirisala film "Hidden figures".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...