•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alba: Mediji su stvorili nerealnu sliku o meni kao savršenoj ženi

Lepa glumica Jessica Alba jedna je od onih koje nikako ne mogu proći nezapaženo. Alba i ne uživa previše u statusu "najseksi" i "najlepših", te često ističe u intervjuima kako je ona samo obična devojka.

Zapravo se i ne slaže sa svojom medijskom slikom, a zbog toga ima problema sa samopouzdanjem. Zvezda filmova "Fantastična četvorka", "Machete ubija" i "Sin City" bila je godinama nesigurna u vezi svog izgleda.

"Osećam veliki pritisak, jer su mediji stvorili nerealnu sliku o meni kao savršenoj ženi. Nisam drugačija od drugih. I ja imam celulit i mitisere", otkrila je 32-godišnjakinja koja je uz pomoć stilista naučila istaknuti ono najbolje na svom telu te prikriti nedostatke – naravno dizajnerske krpice su u tome pomogle.

"Izgledam puno gore od onoga što ljudi vide i primete kad se prošetam crvenim tepihom", zaključila je. Jessica je malo prestroga prema sebi, zar ne?

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu