•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alicia Vikander u ulozi Lare Croft

Petnaest godina nakon što je Angelina Jolie snimila poslednji film Tomb Raider, u njene cipele spremno je ušla švedska glumica Alicia Vikander. Premijera filma zakazana je za 16. mart 2018. godine, a ako je suditi prema prvom traileru odliÄno se snašla u ovoj ulozi.

Nova verzija filma usredotoÄena je na mlaÄ‘u verziju glavne junakinje i donosi priÄu o 21-godišnjoj Lari Croft koja odluÄuje da napusti svoj studentski život u istoÄnom Londonu i istraži nestanak svog oca koji je poslednji put viÄ‘en pre sedam godina. Potraga je dovodi do groba na obali japanskog ostrva.

U kratkom akcionom videu možete videti kako Alicia Vikander trÄi kroz šumu, a zatim vadi luk i strelu koju uperi u neprijatelja. Na licu ima ogrebotinu i zavoj, a fanovi oÄkuju da će nova Lara Croft takoÄ‘e upadati u razne opasne situacije.

Režiju filma potpisuje norveški reditelj Roar Uthaug. Osim Alicie Vikander, glavne uloge tumaÄiće Dominic West, Walton Goggins i Daniel Wu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu