•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Almost heroes (1998)

Heroji nad herojima (engl. Almost heroes) je filmska komedija iz 1998. sa glavnim glumcima Krisom Farlijem i Metjuom Perijem, kojeg jer režirao Kristofer Gest. Narator filma je Heri Širer, koji je poznat po tome što je poklonio glas Nedu Flandersu iz Simpsonova.

Priča opisuje dvojicu istraživača, od kojih je jedan uglađen i kulturan (Metju Peri) a drugi debeo, neuredan i divalj (Kris Farli). Radnja se dešava u 19. veku u neistraženim delovima Amerike. Njih dvojica, skupa sa pratećom ekipom, pokušavaju da stignu na Tihi okean pre Luisa i Klarka.

Film predstavlja Farlijevu poslednju veliku ulogu u filmskom svetu, i objavljen je pet meseci nakon njegove smrti. Posle njega je je još glumio u komediji Norma Mekdonalda „Prljavi poslovi“, koja je objavljena kasnije iste godine.

Žanr:avantura, komedija, vestern
Godina:1998
Reziser:Christopher Guest
Scenario: Mark Nutter, Tom Wolfe
Uloge:Chris Farley, Matthew Perry, Bokeem Woodbine
Uzrast:PG-13
Studio: Turner Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...