•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Američki snajperista' već zaradio 500 miliona

“Igre gladi: Ptica rugalica - prvi deo” je prethodno bio film sa najvećom zaradom od 336.9 miliona dolara, ali je sada film Klinta Istvuda preuzeo vođstvo.

“Američki snajperista” je samo u Americi zaradio 337.2 miliona dolara od kako je počeo da se prikazuje u decembru prošle godine, a taj iznos se i dalje uvećava, prenosi Hafington.

Film je bio na prvom mestu tri uzastopne nedelje u januaru, a ovo je ujedno i najuspešniji film sa ratnom tematikom koji je zaradio 500.2 miliona dolara širom sveta.

Što se drugih filmskih ostvarenja tiče, Nil Blokampov film “Chappie” zaradio je za sada skromnih 13.3 miliona dolara i tako zbacio sa trona “Focus” u kome glavnu ulogu tumači Vil Smit.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...