•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Anaconda (1997)

Anakonda je horor film iz 1997. koji je režirao Luis Ljosa. Glavne uloge igraju: Dženifer Lopez, Ajs Kjub i Džon Vojt. Godine 2004. snimljen je nastavak pod nazivom Anakonda 2: lov na krvavu orhideju.

Filmska ekipa „Nacionalne geografije“ plovi Amazonom, u želji da napravi dokumentarac o poslednjem preživelom plemenu u džungli. Na putu oni spasavaju lovca kome je brod potonuo. Kada je kapetan broda pao u komu zbog toga što ga je napao otrovni insekt, lovac preuzima komandu nad brodom ali i nad celom posadom koja uskoro postaje njegov talac. On ih omamljuje opojnim sredstvima kako bi mogao da ih kontroliše, a sve zbog svog suludog cilja da uhvati džinovsku zmiju, anakondu.

Pogledajte ovu nesvakidašnju avanturu koja će vas ostaviti bez daha. Efikti sada možda izgledaju kao malo zastareli, ali to neće umanjiti atmosferu u lovu na ogromnog gmizavca.

Žanr:avantura, horor, nau;na fantastika
Godina:1997
Reziser:Luis Llosa
Scenario: Hans Bauer, Jim Cash
Uloge:Jon Voight, Jennifer Lopez, Eric Stoltz
Uzrast:PG-13
Award:3 osvojene
Studio: Cinema Line Film Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:89 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....