•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Anthony Hopkins se pridružio Marku Wahlbergu u 'Transformesima 5'

Objavljen je prvi casting za najnoviji nastavak Transformersa. Do sada gotovo ništa o glumačkoj postavi nije bilo objavljeno, osim toga da će se nezamenjiva zvezda franšize, Mark Wahlberg, ponovno vratiti u glavnoj ulozi filma.

Pod režijom Michaela Baya, petom filmu akcione franšize pridružio se Anthony Hopkins. Naravno, kako je do produkcije filma preostalo još dosta vremena detalji "Transformersa 5" još uvek nisu objavljeni pa tako ni uloga koju će Anthony Hopkins igrati nije poznata. Sve informacije o nastavku i radnji istog se čvrsto skrivaju.

Ipak, čini se kako će glumačka postava nadolazećeg nastavka "Transformersa" isključujući Wahlberga biti sastavljena od isključivo svežih lica. Prema izveštavanju Varietyja glumci prethodnih nastavka neće se naći u novom filmu, ali to su još uvek nepotvrđena saznanja.

Paramount se sprema na veliko proširenje ove franšize. Proširenje započinje s dotičnim nastavkom "Transformersi 5" koji u bioskope stiže 23. juna 2017. godine, a nastavlja se užurbanim rasporedom kroz iduće dve godine. Dok će spin off s Bumblebeejem u glavnoj ulozi publika gledati u bioskopima 8. juna 2018., 6. film franšize naći će se pred gledaocima premijerno 28. juna 2019. godine. Za sada još nije sigurno kako će se u ovaj raspored uklopiti nastavak "Transformersa 7".

Povodom toga franšizi se pridružilo nekoliko uspešnih scenarista - Ken Nolan, Art Marcum i Matt Holloway.

Anthonyja Hopkinsa ćete moći da gledate ove godine u akcionom trileru "Collide" s Nicholasom Houltom i Felicity Jones u glavnim ulogama.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...