•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Anđelka Prpić otvorila 12. Kids fest

Ambasadorka Kids fest-a, Anđelka Prpić, otvorila je danas najveću manifestaciju u oblasti kulture i zabave za decu koji će širom zemlje trajati od 24. do 30. oktobra

Na radost brojnih mališana, danas je u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u Beogradu svečano otvoren 12. Dečiji filmski festival – Kids fest. Na događaj za decu pod sloganom “Filmujmo u ritmu sreće” premijerno je prikazan i animiran film Trolovi.

Na svečanom otvaranju hor Čarolija izveo je himnu Kids festa, uz koju su plesale balerine iz plesne škole Adagio. Nakon njihovog nastupa, usledilo je i obraćanje ambasadorke Kids festa glumice Anđelke Prpić: „Kad pomislim na bioskop, ja pomislim na sreću, na osmeh i na fenomenalno raspoloženje. Tokom ovih sedam dana biću intezivno srećna, jer ću gledati jedne od najboljih filmova u omiljenim bioskopima.”

Nakon premijernog prikazivanja filma Trolovi, publici su se poklonili i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji Marko Mandić, Ivan Zekić, Aleksandra Radosavljević, Marija Mara Marić, Ljiljana Stjepanović, Milan Antonić, Nikola Demonja i mnogi drugi.

12. KIDS FEST se održava širom Srbije od 23. do 30. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i u još trideset gradova širom zemlje. Tokom KIDS FEST-a prikazuju se najkvalitetnija filmska ostvarenja koja dolaze iz celog sveta (Francuska, Švedska, Norveška, Danska…) za decu predškolskog i školskog uzrasta, a važan deo festivala jesu i zabavne i kreativne radionice i igraonice u kojima se deca edukuju o važnim temama na njima prilagođen način. Ove godine raznovrsan program od 20 ostvarenja je podeljen u dve celine, KIDS program (4-12 godina) i TEEN program(12-18 godina).

Kao i prethodnih godina, važan deo festivala je Kids fest Arena u Dvorani Doma Sindikata čiji bogati program posetioci mogu da vide od 24. do 30. oktobra. U zabavnim, kreativnim i obrazovnim radionicama učestvovaće brojni animatori i plesne grupe. Klinci i klinceze će imati priliku da učestvuju u kreativnom kutku „Politike za decu“, igricama sa „Computerland-om”, „Naxi” karaokama, radionici žongliranja, maloj školi programiranja i mnogim drugim animacijama.

Cene karata za bioskopske projekcije na KIDS FESTU se nisu menjale i od danas se mogu nabaviti na svim blagajnama bioskopa.

U Beogradu se 12. Dečiji filmski festival održava u bioskopima „Cineplexx UŠĆE Shopping Center“, „Cineplexx Delta City“, „Roda Cineplex“, „Dvorani Doma Sindikata’’, bioskopu „Fontana’’, „Dvorani kulturnog centra’’, u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplex“ i „CineStar Cinemas“, a u Pančevu i Zrenjaninu, takođe u bioskopima „CineStar Cinemas“. Kids fest se u Kragujevcu održava u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza, dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop „Vilin grad“.

Za više informacija posetite zvanični sajt Kids festa: www.kids-fest.co

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...