•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Audicija za glavne uloge nastavka 'Ratova Zvezda'

Prema saznanjima BBC-a za dve glavne uloge u nastavku filmskog serijala "Ratovi zvezda: Epizoda VII", krajem ove nedelje bi trebalo da budu organizovane otvorene audicije u Londonu, Dablinu i Glazgovu i Bristolu.

Prema informacijama koje je objavo BBC, audicije su organizovane za dve glavne uloge, a likovi se opisuju kao "inteligentna i snažna tinejdžerka koja je ostala bez roditelja i pametni dečak u kasnom tinejdžerskom dobu ili svojim ranim dvadesetim godinama".

Poziv na otvorene audicije za jedan od "najiščekivanijih holilvudskih hitova" prvo je bio javno upućen na Tviteru, kada je "krenula svetska potraga za tumačima glavnih uloga u Diznijevom novom filmu".

Široka priroda likova se opisuje kao potpuno ista kao kod prvih informacija koje su procurile ranije ove godine prilikom početka priprema za izbor glumaca.

Iako je prilično neuobičajeno da se za ovako uspešnu filmsku franšizu organizuju potpuno otvorene audicije, u "Ratovima zvezda" su ranije dodeljivane neke od glavnih uloga malo manje poznatim glumcima praktično od samog početka, kada je glavnu ulogu Luka Skajvokera dobio javnosti skoro nepoznati Mark Hamil.

Režiser Džej Džej Abrams, koji je ujedno i koscenarista filma, neće prisusutvovati otvorenim audicijama za izbor glumaca koje će početi 9. novembra u Bristolu. Umesto toga, kandidati koji se budu prijavili na audiciju, nakratko će se upoznati sa filmskom ekipom, a na audiciju će moći da se prijave kandidatkinje starije od 16 i kandidati stariji od 18 godina.

Snimanje "Ratova zvezda: Epizoda VII" trebalo bi da počne u Pajnvud studijima u proleće 2014. godine, a premijera filma se očekuje u toku 2015. godine.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....