•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bad Ass (2012)

“Bad Ass” je američki akcioni film iz 2012. godine scenariste Elliot-a Tishman-a, reditelja Craig-a Moss-a, u kome naslovne uloge tumače odlični: Danny Trejo, Charles S. Dutton, i Ron Perlman.

Priča govori o vijetnamskom heroju po imenu Frank Vega koji se vraća kući i biva odbačen od strane društva. Ostaje bez posla i srednjoškolske ljubavi. 40 godina kasnije, u jednom incidentu u lokalnom autobusu, on uspeva da zaštiti starijeg crnog čoveka od para skinhedsa i upravo taj gest ga “pretvara” u lokalnog heroja. Ponovo biva hvaljen. Ali, njegova sreća prestaje iznenada kada neko ubija njegovog najboljeg prijatelja Klondike-a, a policija ne preduzima ništa kako bi razrešila taj zločin. Tada ovaj vijetnamski veteran odlučuje da “uzme stvar u svoje ruke” i pornađe krivce.

Ovo je odličan akcioni film koji vredi pogledati.

Žanr:akcija, drama
Godina:2012
Reziser:Craig Moss
Scenario:Craig Moss, Elliot Tishman
Uloge:Danny Trejo, Charles S. Dutton and Ron Perlman
Uzrast:R
Studio:Amber Lamps
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/heisbadass
Jezik:engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...