•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bad Moms (2016)

„Bad Moms“ je kao „Sex and the City: The Sneakers-and-Minivan Years“, dobroćudna komedija za devojke koja balansira blagu strukturu sitkoma sa nekim vrlo čudnim i smešnim trenucima.

Mila Kunis igra Amy, mahnitu mladu zaposlenu majku dvoje dece, čiji blesavi muž je zavistan od pornografije. Pored toga, pritiska je njen šef (Clark Duke), kao i lokalni vođa roditeljskih sastanaka/fašistička gospodarica škole Gwendolyn (Christina Applegate), opaka žena koja svoje autoritativne instinkte kanališe kroz propise o prodaji kolačića koje majke spremaju. U trenutku kada više ne može da izdrži i pukne, Amy se buni protiv očekivanja koja svi imaju od nje i nalazi podršku u vidu druge dve majke, takođe dva delikventa (Kristen Bell i Kathryn Hahn), koje bi radije da se provode nego da spremaju užinu svojoj deci.

Iako su ga užasno izrežirali pisci filma „The Hangover“ Jon Lucas i Scott Moore, koji su snimali sve u stilu vazdušastih, svetlih TV reklama iz 1980-ih, oni su ipak pametno napisali scenario za ovaj film, obezbeđujući glumicama čudna priznanja kao što su „Ja dajem svojoj deci Benadryl svakog utorka da bih mogla da gledam „The Voice“ i sl. Nećemo vam pokvariti najbolje replike u filmovima, koje uključuju i neverovatne savete poznatih za ispijanje votke u obliku želea naiskap.

Skromni šarm Kunisove čini ovu glumicu savršenom za ovu ulogu, koju je Sarah Parker prvobitno pokušala da iznese, ali nije uspela, u vrlo sličnom ali katastrofalnom filmu „I Don’t Know How She Does It“ iz 2011. godine. Milioni majki će se poistovetiti sa haosom koji postoji u njenom životu na relaciji posao – kuća, a iako se Lucas i Moore previše oslanjaju na klišee i jeftine šale na početku, sam film s vremenom dobija na dubini. Scena u kojoj žene plaču zbog zajedničke ljubavi prema majčinstvu nije ispala otrcana (samo) zbog mešovitih uvreda na račun nezahvalne dece, pa čudni zvuci koje Applegateova uveliko ispušta ne deluju baš smešno. Bell, kao pasivna dušica u stilu Charlotte, koja se na kraju iskaljuje na svom mužu zbog činjenice da joj je prepustio rešavanje svih problema koji su vezani za decu, i Hahnova, kao Samantha koja dosta psuje, takođe izazivaju salve smeha.

Ultimativni izvor Amynog stresa je to što „joj se sudi“ jer nije savršena – briga s kojom sve žene mogu da se poistovete, a koju Lucas i Moore vrlo lepo shvataju. Muškarci pisci komedija koji pokušavaju da shvate žene i njihova stanovišta su retki, ali ovi momci nisu samo pokušali, već su i uspeli u tome da žene shvate na pravi način.

Žanr:komedija
Godina:2016
Reziser:Jon Lucas, Scott Moore
Scenario:Jon Lucas, Scott Moore
Uloge:Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell
Uzrast:R
Award:1 nagrada i 1 nominacija
Box office:113M USD
Studio:STX Entertainment, Huayi Brothers Media, BillBlock Media
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...