•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Barak Obama jedini zna šta će biti u 'Igri prestola'

Do početka šeste sezone “Igre prestola” ostalo je samo nekoliko dana, a spekulacije o sudbini voljenih likova, koje bi trebalo da budu razjašnjene u epizodama koje slede, dostižu svoj vrhunac.Čak ni kritičari nisu imali priliku da zavire u šestu sezonu, što znači da niko izvan HBO nema odgovor na pitanje da li je Džon Snou živ? Niko, osim Baraka Obame, predsednika SAD, koji je unapred dobio sve epizode od kreatora serije Dena Vajsa i Dejvida Beniofa.

“Kada vam prvi čovek Amerike kaže: ‘Želim da dobijem epizode unapred’, šta ćete uraditi?”, kaže Beniof i dodaje da je i njemu i Vajsu bilo čudno što je “lider slobodnog sveta” toliko nestrpljiv da vidi njihovu seriju.

Međutim, ljubitelji “Igre prestola” nisu impresionirani ovom činjenicom, a mnogi se bune zbog toga što je privilegovan u odnosu na ostatak planete.

Naime, od šeste sezone se dešavanja u seriji odvajaju od originalne knjige Džordža R. R. Martina i dobijaju “sopstveni život”.

Zasad imamo samo dva trejlera, koja bi trebalo da nam golicaju maštu do 24. aprila, ali ako niste Obama, to je sve što možete da saznate.

Website:b92.net
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...