•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bata Živojinović i dalje u kritičnom stanju!

Velikan jugoslovenskog glumišta nalazi se u bolnici, gde se lekari bore da mu stabilizuju stanje. Nažalost prema rečima unuke Dine, Bata Živojinović se i dalje nalazi u kritičnom stanju, ali porodica veruje u njegov oporavak: ” Ja verujem u svog deku. Razgovarali smo telefonom, teško diše, ali on je moj heroj i bori se uz osmeh i vedrinu. Čim završim poslovne obaveze u Parizu, vratiću se u Beograd kako bih mogla da budem uz Lulu i njega, jer su se oni ceo život brinuli o meni, a sad napokon mogu da im se zahvalim na pravi način: tako što ću se ja brinuti o njima. Stanje je vrlo ozbiljno, ali ima vrhunsku negu. Prognoze su nezahvalne, ali verujemo da će Bata dobiti i ovu bitku! Lula danonoćno bdi nad njim”, rekla je unuka legendarnog glumca, dok je i sin Miljko potvrdio da se njegov otac ne oseća najbolje: “Bati je teško, nadamo se najboljem!”

Website:blic.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...