•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Battle Los Angeles (2011)

“Battle Los Angeles” je američki akcioni i naučno – fantastični film iz 2011. godine reditelja Jonathan-a Liebesman-a, koji je snimljen po scenariu Christopher-a Bertolini-ja. Glavne uloge u ovom ostvarenju su poverene: Aaron-u Eckhart-u, Michelle Rodriguez i Bridget Moynahan.

Los Anđeles i drugi gradovi u svetu su bombardovani meteorima za koje se čini da usporavaju u svom padu čim stignu u zemljinu atmosferu. Zemlju su neočekivano napali vanzemaljci, koji su sleteli blizu Los Anđelesa i koji ubijaju svakoga ko im se nađe na putu. Vojska je krenula u akciju, po naređenju. Narednik u mornarici Sergeant Nantz (Aaron Eckhart), koji je trebalo da se penzioniše, je dobio novi vod. Ta jedinica ima bazu na aerodromu Santa Monica Airport. U celoj priči je i narednik Martinez. Svi su poslati u misiju spasavanja nekih civila koji su zarobljeni u policijskoj stanici na teritoriji kojom komanduju vanzemaljci. Preostala su samo tri sata da se misija privede kraju i da se civili prebace na bezbednu teritoriju, pre nego što vazdušne snage pombarduju tu zonu.

Ovo jako uzbudljivo ostvarenje svakako vredi pogledati.

Žanr:akcija, naučna - fantastika
Godina:2011
Reziser:Jonathan Liebesman
Scenario:Christopher Bertolini
Uloge:Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Bridget Moynahan
Uzrast:PG-13
Award:1 osvojena, 2 nominacije
Studio:Columbia Pictures
Zemlja:United States
Website:www.sonypictures.com/homevideo/battlela/
Jezik:engleski
Trajanje:116 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....