•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Beverly Hills Ninja (1997)

Amerikanac Haru (Chris Farley)kao beba je pronađen na japanskoj obali. Odgojen od ninja, uverenih da se ispunilo proročanstvo o dolasku velikog belog borca, Haru jedva čeka dan kada će i sam postati ninja. Iako s vremenom ovi nepobedivi ratnici shvataju kako je Haru najnespretnije i najnesposobnije ljudsko biće koje su ikad sreli, on i dalje pokušava steći dobru reputaciju u klanu. Kada se pojavi lepa dama u nevolji, Alison (Nicollette Sheridan), Haru kreće zajedno s njom u Sjedinjene Američke Države, tačnije - Beverly Hills. Uz pomoć svog ninja brata, Gobeija (Robin Shou), i američkog prijatelja, Joeya (Chris Rock), Haru kreće u najveću avanturu svog života... u kojoj konačno ima šansu dokazati ko je zaista veliki beli ninja!

Chris Farley ("Tommy Boy", "Wayneov svet") je briljantan u ulozi nesposobnog ninje, a pojedine akrobacije koje ovaj simpatični glumac izvodi, bez pomoći kaskadera, zapaniće vas. Kao damu u nevolji prepoznat ćete današnju TV-zvezdu, Nicollette Sheridan ("Spy Hard"), a tu je i uvek pouzdani Chris Rock ("Bolničarka Betty", "Dogma").

Hoće li Haru dokazati da težina ne sputava pravog ninju? I hoće li spasiti lepu Allison? Proverite u jedinome filmu na svetu u kome uspeh ninje zavisi o njegovoj dijeti!

NNT
Žanr:akcija, komedija
Godina:1997
Reziser:Dennis Dugan
Scenario:Mark Feldberg, Mitchell Klebanoff
Uloge:Chris Farley, Nicollette Sheridan, Robin Shou
Uzrast:PG-13
Award:1 nominacija
Box office:31
Studio:Sony Pictures Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:88 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...