•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bienvenue à bord (2011)

Sa potpisom Eric Lavaine-a komedija Bienvenue à bord svoju premijeru je doživeo 5.oktobra 2011. godine.

Izabela direktorka za ljudske resurse firme "Kosta krstarenje", napravila je kardinalnu grešku i imala aferu sa svojim šefom. Pre prvog krstarenja najboljeg broda u firminoj floti, on odlučuje da je otera iz svog života i sa posla!

Neke žene se svete pomoću otrova, neke pomoću vatrenog oružja ili skandala. Izabelina opcija je Remi, razmetljivi gubitnik koji je uprskao sve što je mogao na kopnu, i koji misli da će možda biti bolji na moru. Ona ga zapošljava kao zabavljača na brodu.

U početku, on predstavlja najgoru noćnu moru za direktora i vođu krstarenja. Postepeno, Remi počinje da se snalazi na plutajućem dvorcu, i uz to nalazi ljubav i postaje uspešan. Menja svoju sudbinu, kao i sudbinu svih koji plove s njim.

Žanr:komedija
Godina:2011
Reziser:Eric Lavaine
Scenario:Eric Lavaine
Uloge:Franck Dubosc, Valérie Lemercier, Gérard Darmon
Studio: Same Player
Zemlja:France
Website:www.bienvenueabord-lefilm.com
Jezik:Francuski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu