•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Billy Bob: Angelina i ja se stalno čujemo

Poznati glumac i bivši suprug Angeline Jolie otkrio je da su on i Angelina i dalje u prijateljskim odnosima i da su redovno u kontaktu. Billy Bob Thornton i poznata glumica bili su u braku tri godine.

- Ona je stvarno neverovatna. Puna je energije i dobrote i stalno smo u kontaktu. Želim biti siguran da je ona dobro, i ona želi biti sigurna da sam ja dobro – izjavio je glumac.

Uprkos uspešnoj glumačkoj karijeri, Billy je postao slavan tek kada se 2000. godine oženio s Angelinom, a njihov brak bio je kratak i divlji. Ipak, bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima i nakon razvoda, a slavna glumica čak je pisala i predgovor njegove autobiografije The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts.

Poznati glumac bio je u braku čak pet puta, a nakon braka s Angelinom i veze sa Connie Angland s kojom ima ćerku Bellu, odlučio je da se više nikad neće ženiti jer očito brak za njega ne funkcioniše.

Glumac trenutno glumi u TV seriji Fargo, a nedavno je snimio i album Providence sa svojim bendom Boxmasters.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...