•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Billy Cosby ide na sud: Osumnjičen da je drogirao i silovao žene godinama

Sudija za prethodni postupak odbio je da odbaci slučaj protiv komičara Billa Cosbyja koji je na sve moguće načine pokušao izbeći suđenje za seksualne napade. Odlučeno je da nema više imunitet koji mu je dat pre deceniju.

Preliminarno saslušanje biće održano 8. marta kako bi se videlo koje sve dokaze tužioci imaju kako bi dokazali da je Cosby napao ženu u Philadelphiji 2004. godine. Slučaj je ponovo otvoren prošle godine kao rezultat novih dokaza koje je dala jedna od osoba koje su ga tužile.

Bill je navodno koristio droge za opuštanje mišića i davao ih ženama koje nisu želele da imaju seks s njim. Tako bi ih onesposobio i iskoristio. Takođe, pretio im je da će im uništiti karijeru ako nekome kažu.

Sudija je takođe odbio zahtev odbrane da se diskvalifikuje tužilac sa ovog slučaja.

Komičarevi advokati nadali su se da će sprečiti okružnog tužioca Kevina Steela da izdejstvuje suđenje, ali nisu uspeli. Bill nije izgledao zabrinuto, već se smeškao.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...