•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bioskop Vilin Grad slavi 5. rođendan

U četvrtak, 20. aprila, bioskop "Vilin Grad" slavi peti rođendan!
Na dan rođendana, svi posetioci će uz kupljenu kartu na poklon dobiti kokice. Koktel zahvalnosti je organizovan od 18 do 21 čas u holu bioskopa, gde ćemo, uz mafine i vino, obeležiti petogodišnjicu rada. Za muziku će biti zadužen poznati niški DJ Loptica. A da bi zabava bila "paklena", od 20 časova će premijerno biti prikazan osmi nastavak popularne franšize "Paklene ulice" .

Kako bismo svim ljubiteljima sedme umetnosti pružili kompletno uživanje u slici, bioskop je osavremenjen najnovijim modelom Barco 4K HFR projektora, koji pomera granice kvaliteta slike na viši nivo. 4K HFR (high frame rate) predstavlja najnoviji standard za reprodukciju slike u visokoj rezoluciji. Poređenja radi, 4K rezolucija nudi 4 puta veću gustinu piksela u odnosu na trenutno najrasprostranjeniji 2K standard, što znači 4 puta više detalja i daleko veći kontrast.

Našim posetiocima smo omogućili i tri programa poverenja, kroz koje mogu da ostvare razne popuste i nagrade. Školama je omogućen školski bioskop, gde je cena ulaznice za organizovane posete znatno niža nego regularna. Rođendanci mogu svoj veliki dan da proslave u bioskopu i da se provedu kao na filmu...

Za pet godina rada, bioskop "Vilin Grad" je prikazao više od sedam stotina naslova u preko dvadeset hiljada projekcija, a svoje poverenje nam je ukazalo više od 500 hiljada posetilaca. Svakog četvrtka, ljubiteljima filmskih ostvarenja, "Vilin Grad" donosi najnovije naslove, prateći svetske trendove.

Vidimo se u bioskopu, jer dobre navike ne treba menjati.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...