•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Bićemo prvaci sveta' pogledalo 150. 000 ljudi

Film “Bićemo prvaci sveta“ u režiji Darka Bajića, za dve nedelje prikazivanja u domaćim bioskopima pogledalo je 150.000 ljudi.

Tim povodom glumci su proveli subotnje popodne sa mališanima koji su se okupili u bioskopu Cineplexx u Ušću, saopštio je Intermedia Network.

Glavne zvezde tog filma Miloš Biković, Strahinja Blažić, Marko Janketić, Marija Stokić i Ivana Dudić su davali autograme i slikali se sa mnogim obožavaocima.

Film o osnivačima jugoslovenske košarke i prvoj zlatnoj medalji osvojenoj na prvenstvu u Ljubljani premijerno će biti prikazan u utorak, 17. marta u Sloveniji gde će prisustvovati veliki deo glumačke i autorske ekipe tog filmskog ostvarenja, uključujući i slovenačke glumce koji su igrali u filmu.

Makedonska premijera filma održaće se dva dana nakon slovenačke.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila