•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blue Ruin (2013)

Kada gledamo akcione filmove u kojima se glavni junaci osvećuju negativcima jer su im ubili/ozledili neku voljenu osobu, taj čin osvete se čini tako “jednostavan”. Oni dođu, pobiju sve žive na svom putu, i usput možda pokupe koji metak, udarac ili modricu, ali na kraju krajeva sve se završi srećno. Ali, kada bi pokušali da izvedu takvo nešto u stvarnom životu, verovatno bi završili mrtvi i pre nego što bi uspeli da srede makar jednog negativca. Ili bi pak završili u zatvoru.

Nezavisna triler drama Blue Ruin reditelja i scenariste Jeremya Saulniera se takođe bavi činom osvete, ali taj čin osvete prikazuje na malo drugačiji, gotovo nespretan način. Naime, Blue Ruin je priča o misterioznom čoveku koji se vraća u svoj rodni gradić kako bi se osvetio nekome. Ali taj njegov amaterski čin osvete ne završi onako kako je planirao, te uzburka celi niz brutalnih događaja zbog kojih je primoran da zašti svoju otuđenu porodicu.

Žanr:triler
Godina:2013
Reziser:Jeremy Saulnier
Scenario:Jeremy Saulnier
Uloge:Macon Blair, Devin Ratray, Amy Hargreaves
Uzrast:R
Award:5 nagrada i dve nominacije
Studio:The Lab of Madness, Film Science, Neighborhood Watch
Zemlja:United States
Website:blueruinmovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...