•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bodyguard (2011)

Kći bogatog plemića potajno se zaljubi u svog telohranitelja, ukratko u par reči se može opisati ovaj film. Zvuči poznato?

Balwanth Singh je telohranitelj od Sartaj Rana (Raj Babbar) sa visokim kompetencijama. Tokom jedne noći, Balwanth, zajedno sa svojom trudnom ženom, doživljava saobraćajnu nesreću koja je kobna za Balwanth, dok je njegovu suprugu spasao Sartaj, a ona kasnije rađa dete koje će se zvati Lovely. Lovely Singh (Salman Khan), sada odrastao, radi u sigurnosnoj agenciji. Ranjan Mahatre (Mahesh Manjrekar) i njegova braća otimaju devojke po gradu i brodovima ih voze u Tajland zbog prostitucije. E,tu sad uskače Lovely, indijski bodyguard koji dovodi sve u red. Ostalo pogledajte sami...

Film je prepun akcije, vratolomnih tuča, tipa Chuk Norris i prekrasnih plesnih koreografija. Urnebesna komedija i indijska verzija originalnog Bodyguarda iz 1992!

Ukratko, film koji stvarno vredi pogledati.

NNT
Žanr:akcija, komedija, romansa
Godina:2011
Reziser:Siddique
Scenario:Siddique
Uloge:Salman Khan, Kareena Kapoor, Raj Babbar
Studio:Funky Buddha Productions
Zemlja:India
Jezik:Hindi
Trajanje:130 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...