•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Boljšoj balet 2017/18 u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Šestu godinu zaredom posetioci bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center imaju priliku da uživaju u izvođenjima Boljšoj baletana velikom platnu.

U okviru sezone 2017/2018 biće prikazana čak tri istorijska baleta za koje je koreografiju pripremio Aleksej Ratmanski – „Gusar“ na otvaranju 22. oktobra, balet inspirisan epskom poemom Džordža Gordona Bajrona; nova produkcija Šekspirovog klasika „Romeo i Julija“, koja baca potpuno novo svetlo na najslavnije ljubavnike svetske književnosti i koja nam stiže 21. januara; i balet „Plamen Pariza“ koji će 4. marta oživeti duh francuske revolucije na sceni. Posebna poslastica nam stiže 26. oktobra. U pitanju je balet „Ukroćena goropad“ koji se izvodi jedino u Boljšoj teatru i nije ga moguće pogledati nigde više.

U okviru sezone, sve posetioce 17. decembra očekuje tradicionalno prikazivanje jednog od najvećih klasika na svetu, baleta „Krcko oraščić“, zasnovanog naHofmanovoj priči. Na programu ove sezone je i balet „Žizela“ u kome 8. aprila prima balerina Svetlana Zaharova tumači najpoželjniju žensku ulogu klasičnog baleta u ovom večnom klasiku koji očarava publiku Boljšoja preko 150 godina. Jedinstvena Boljšojeva verzija „Kopelije“ koja se izvodi 10. juna naredne godine gledaocima donosi zapanjujuću rekonstrukciju koreografije iz 19. veka, dok izvođenje Boljšojevih zvezda otvara još neslućene emocionalne dimenzije prekrasne tragične priče „Dama s kamelijama“ koja se na platno bioskopa Cineplexx može pogledati 4. februara.

Ukoliko se odlučite za sezonu u celosti, cena ulaznice iznosi 1.000 dinara po izvođenju. Kupovinom karata za 4 ili više izvođenja u sezoni ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1.300 dinara. Pojedinačne karte su u prodaji po ceni od 1.500 dinara po predstavi. Više informacija možete naći na sajtuwww.cineplexx.rs .

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...