•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bollywood Queen (2002)

Za ljubitelje ljubavnih priča, ostvarenje Jeremyja Woodinga će predstavljati nešto novo. Priča o Indijki koja se zaljubljuje u belca, u istočnom Londonu, na prvi pogled predstavlja uobičajenu dramu o različitosti kultura. U prvo vreme njena veza nailazi na neslaganje čitave njene porodice, ali tu svaka sličnost sa Romeom i Julijom prestaje, jer tu počinje priča o Indijcima u Engleskoj i njihovom (bezuspešnom) pokušaju da se ne integrišu u lokalno društvo. Jednim delom film koristi trenutnu popularnost Bollywooda, ali više kao ironični osvrt na zloupotrebu "indijskih moti­va" u zapadnoj kinematografiji. Da je bilo malo više veštine u razradi priče o isključivosti tradicionalnih kultura, film bi zaslužio više pohvala.

Žanr:muzikl, romansa
Godina:2002
Reziser:Jeremy Wooding
Scenario:William Shakespeare
Award:Preeya Kalidas, James McAvoy, Ray Panthaki
Studio: Dream Fish Productions
Zemlja:UK
Jezik:Engleski
Trajanje:89 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu