•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad Pitt nakon dramatičnog razvoda srećniji i mršaviji

Nakon dramatičnog razvoda od Angeline Jolie Brad Pitt se oseća dobro i mnogo je srećniji, potvrdio je za People izvor blizak glumcu. Osim toga, Pitt je i znatno mršaviji.

"Situacija u njegovoj porodici se popravila, sve se rešava privatno i to se pokazalo dobrim za sve", kazao je izvor.

People piše da glumac svakodnevno vežba i da je smršao nekoliko kilograma i da je u vrlo dobroj formi. Osim vežbanju, Pitt se nakon razvoda više posvetio svojoj umetničkoj strani i počeo se baviti vajarstvom.

"Provodi dane i noći baveći se vajarstvom. Ljudi koji su mu bliski su veoma srećni što je pronašao novu strast", kazao je izvor.

Takođe, glumac provodi više vremena s decom, a prilično je zauzet i poslom, tačnije svojim novim filmom u kojem je glumac i producent.

Film pod nazivom "War Machine" premijerno će biti prikazan na Netflixu 26. maja.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...