•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad Pitt pokušao da se našali na dobrotvornoj večeri koju je organizovala Rihana, ali...

Brad Pitt se grubo našalio na račun pevačice Rihane, i to na njenoj dobrotvornoj večeri na Beverli Hilsu u Los Anđelesu.

Glumac Brad Pitt, imao je čast da na otvaranju događaja, najavi nastup domaćice večeri, Rihane. Brad je to uradio na pomalo neobičan način.

"Šta je krenulo po zlu? Gledate u mladu devojku prepunu nade i snova, s celim životom ispred sebe. I šta se dogodilo? To nije lepa priča", započeo je najavu Brad i mnoge okupljene zbunio.

"Kao i mnogi drugi i Rihana je sletela na ulice Njujorka sa svega 16 godina i vrlo brzo došla u loše društvo, koje predvodi sumnjivi lik Jay Z, koji je zaslužan za velike hitove. Nepotrebno je reći da je tada sve krenulo nizbrdo", rekao je Brad Pitt.

Po osmehu na Bradovom licu, svima je bilo jasno da je u pitanju šala, neumesna poprilično. Glumac je pokušao da na šaljiv način predstavi sve Rihanine uspehe. Spomenuo je da je prodala 54 miliona ploča, osvojila sedam Gremmy nagrada, ima 90 miliona fanova na Facebooku i preko 40 miliona na Twitteru.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...