•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bryan Cranston: Nikad mi nije bila ponuđena uloga Lexa Luthora

Bryan Cranston je progovorio o potencijalnoj ulozi Lexa Luthora koju mu zapravo nikad nije ni bila ponuđena.

Krajem avgusta prošle godine fanovi su bili oduševljeni što će Bryan Cranston zaigrati novog Lexa Luthora u velikom projektu koji se sprema Batman vs. Superman. Iako je Cranston navodno samo čekao poziv da zaigra ovog zločinca vesti su ubrzo demantovane, a poznati glumac se konačno oglasio po tom pitanju.

"Za većinu fanova to je bila gotova stvar, ali šefovima u Warner Bros.-u ta ideja nikad nije ni pala na pamet. Ni na koji način nisam bio uključen niti planiran za taj projekat. Šteta, ta uloga bi mi puno značila, baš bih voleo da sam mogao da glumim negativca Lexa Luthora" , podelio je sa fanovima Cranston.

Uloga Lexa Luthora je na kraju pripala Jesseju Eisenbergu koji se pridružio Henryju Cavillu, Benu Afflecku, Gal Gadot, Amy Adams, Diane Lane, Laurenceu Fishburneu i Jeremyju Ironsu.

Batman vs. Superman u bioskope bi trebao stići 2015. godine, a Cranstona ćemo uskoro gledati u sf filmu Godzilla.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...