•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

Mens night Planeta majmuna - Rat u bioskopu Cineplexx Niš
Novi favorit za režiju filma 'Suicide Squad 2'
Daniel Craig će ponovo glumiti Jamesa Bonda
Christopher Nolan u pregovorima za režiranje novog filma o...
Balkanski špijun Dušana Kovačevića - Ja ću sa...
Novi kriminalistički triler ponovo će ujediniti DiCaprija...
The Kids Are All Right (2010) (2010)
The bad batch (2017) - uskoro
Kako je Magnus Karlsen postao 'šahovski Mocart'
Vraća se plavi superjunak 'The Tick'
Priča o Erin Brokovič u francuskom stilu
Repertoar bioskopa Vilin grad od 13. do 19. jula
Girlfight (2000) (2000)
Premijera nove serije Dragana Bjelogrlića 'Senke nad...
Charlize Theron bi rado ponovila ulogu Furiose
Tim Burton odabrao glumce za film 'Dumbo'
Sutra počinje 24. Festival evropskog filma Palić
Budućnost je odavno počela - Ekološki dokumentarci na...
Straw Dogs (1971) (1971)
Hrvatska u fokusu 24. Festivala evropskog filma Palić
Priča o najpoznatijoj ukletoj kući u SAD
The 11th Hour (2007) (2007)
Kako se Bogart viskijem spasio od trovanja vodom
Glory (2016) - uskoro
Stigao prvi trailer drame 'Najmračniji čas'
Kristi Puju predsednik žirija 24. Festivala evropskog...
Druga sezona serije 'Stranger Things' stiže krajem oktobra
Annabelle: Creation (2017) - uskoro
We Are Marshall (2006) (2006)
Cineplexx širom regiona ugostio više od 60.000 posetilaca...