•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

Edy (2005) (2005)
Tragedija ugrozila film o superherojima
Džoni Dep u filmu 'Richard Says Goodbye'
Spider-Man: Homecoming (2017) - uskoro
Karingtonovi ponovo na malim ekranima
Najavljene nove epizode animiranog hita 'Pepa Prase'
Poslednji trejler za film Planeta majmuna - Rat
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 18. do 24. maja
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 25. do 31. maja
Repertoar bioskopa Vilin grad od 18. do 24. maja
Ekstravagantni način života Johnnyja Deppa mesečno...
SVEČANO ZATVARANJE BELDOCS FESTIVALA I DODELA NAGRADA
The Dark Tower (2017) - uskoro
Mjuzikl 'Mamma mia' sledeće godine dobija nastavak
Teens night u bioskopima Cineplexx
Dolphin Tale 2 (2014) (2014)
Tom Cruise: Definitivno snimamo nastavak filma 'Top Gun'
'Pirati sa Kariba - Salazarova osveta' premijerno 24. maja...
Jim Parsons i Todd Spiewak izgovorili sudbonosno 'da'
Mein Blind Date mit dem Leben (2017) - uskoro
Dunkirk (2017) - uskoro
What Lies Beneath (2000) (2000)
Zlatna palma sada izgleda drugačije
Snatched (2017) - uskoro
Talentovana devojka naslikala Osmog putnika na telu
Stalone i Džeki Čen prvi put zajedno na filmu
Ciklus predavanja o filmu DEKODIRANjE: TERENS MALIK,...
Tuđin: Od Osmog putnika do Prometeja, i nazad
Kim Cattrall: Više ne zavisim od posla u Hollywoodu
Jennifer Aniston ne veruje da bi 'Prijatelji' danas bili...