•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

Svetska kinematografija na 'Festu'
FIPRESCI: Najbolji film 'Dnevnik mašinovođe'
Ekipa filma Biser Bojane u bioskopu Vilin Grad
Someone Like You... (2001) (2001)
Raulu Aravelu nagrada Goja za najbolji film
Crank: High Voltage (2009) (2009)
American Pastoral (2016) - uskoro
Through the Eye (2011) (2011)
Triler koji će vas raspameniti! 'Podeljen' od 16. februara...
Charlotte Riley kao Kate Middleton u novoj drami
Les beaux jours d'Aranjuez (2016) - uskoro
Najbolji film 67. Berlinalea je ljubavna priča 'On Body...
Repertoar bioskopa Vilin grad od 23. februara do 01. marta
LOGAN: Vulverin - MEN'S NIGHT U BIOSKOPU VILIN GRAD
War on Everyone (2016) (2016)
Granice između svetova robota i ljudi počinju da se...
Mel Gibson će režirati nastavak filma ‘Suicide Squad’?
Lovelace (2013) (2013)
'Pedeset nijansi mračnije' pogledalo već 50000 gledalaca!
Film Five Nights at Freddy's ponovo odložen
Radionica NAJGLUPLjI FILM NA SVETU! Miloša Tomića u DKSG
Rings (2017) (2017)
Hju Džekmen zna kako to ide!
Film 'Džeki' Pabla Larena na 45. Festu
'Ghost in the Shell' - Novi trailer za obećavajući SF i...
Reseba (2016) - uskoro
A Cure for Wellness (2016) (2016)
Denial (2016) - uskoro
American Honey (2016) - uskoro
Pogledajte trailer za horor 'Wish Upon' - Pazite šta...