•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

Urnebesna komedija 'Mame u provodu' od 10. avgusta u...
Daniel Craig potvrdio da će još jednom da glumi Jamesa...
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš za period od 10. do 16....
Velika holivudska imena u špijunskoj akciji 'Kingsman:...
Will Smith o ulozi u filmu o Baracku Obami
Ustanovljena nagrada 'Milorad Mandić - Manda'
Kevin Spejsi i Ansel Elgort pretpremijerno u filmu 'Vozač'
Razvode se glumci Chris Pratt i Anna Faris
MRAČNA KULA premijerno u bioskopu Vilin Grad
Serija 'The Defenders' okuplja superheroje iz prethodnih...
Del Boy i Rodney možda ponovo osvanu na TV ekranima
Nova epizoda 'Game Of Thrones' - Zima je konačno stigla
Julia Roberts i Owen Wilson će nadahnuti mnoge u dirljivom...
Sugar Creek Gang: Secret Hideout (2005) (2005)
Educating Rita (1983) (1983)
'Karate kid' nakon 30 godina dobija nastavak
Repertoar bioskopa Vilin grad od 10. do 16. avgusta
Leonardo Dikaprio će glumiti čoveka po kome je dobio ime
U planu i treći nastavak 'Zone Zamfirove'
Istorijska drama o kraju jedne imperije
White Squall (1996) (1996)
5 razloga zbog kojih ne smete da propustite film 'Gadna...
Skrivánci na niti (1969) (1990)
Margot Robbie i Domhnall Gleeson u životnoj drami o autoru...
All of Me (1984) (1984)
'Burek' otvara filmski festival Divan u Rumuniji
Faraž želi da glumi sebe u filmu o Brexitu
Klovn Penivajs ponovo ledi krv u žilama
Disney raskida ugovor s Netflixom i pokreće vlastitu...
Objavljen trailer za drugu sezonu serije 'The Crown'