•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cameron Diaz o razlozima povlačenja iz filmske industrije

Slavna glumica Cameron Diaz nije se pojavljivala na velikom platnu od 2014. godine i mjuzikla Annie, a na Goop wellness panelu na kojem je moderatorica bila Gwyneth Paltrow ispričala je zašto se povukla iz filmske industrije.

"Morala sam se povući. U jednom trenutku sam shvatila da uopšte ne znam ni ko sam ni gde pripadam i morala sam napraviti pauzu", rekla je Cameron.

Gwyneth Paltrow pozvala je Cameron ali i njene kolegenice Tory Burch, Mirandu Kerr i Nicole Richie da progovore o svojim vezama.

"Udala sam se u 41 godini. Ranije sam bila u vezama, a nije isto biti u braku i u vezi. Suprug mi je partner u životu i svemu i iako smo različiti delimo iste vrednosti", rekla je.

Cameron se udala za Benjija Maddena 2015. godine nakon samo sedam meseci veze, a govoreći na panelu istakla je da je njihov odnos zasnovan na jednakosti

"Mi žene smo objektivizirane, a Benji mi je pokazao kako biti deo nečega", rekla je.

Nije želela da govori o tome da li namerava da se uskoro vrati pred filmske kamere.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila