•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cary Fukunaga komentarisao buduće projekte

Reditelj trenutno jedne od najpopularnijih tv serija True Detective sa Matthewom McConaugheyjem i Woodyjem Harrelsonom u glavnim ulogama, Cary Fukunaga udružio se sa glumcem Edwardom Nortonom na filmu 'A Soldier of the Great War'.

U intervjuu je otkrio da na filmu o Američkom građanskom ratu sa Nortonom radi već nekoliko godina: „Ed Norton je verovatno jedna od najpametnijih osoba koje sam upoznao. Radimo zajedno na adaptaciji romana A Soldier of the Great War autora Marka Helprina već skoro pet godina. Želim se baciti na posao što pre.“ Helprinova priča smeštena je u period trajanja građanskog rata 1861-1865. te u vreme 1960ih, a prati mladog sina uspešnog advokata koji postane profesor.

Fukunaga je komentarisao i rad na adaptaciji romana It poznatog autora horor priča, Stephena Kinga, iz 1986.: „Biće podeljen na dva filma i ne mislim da će izaći u isto vreme, već ćemo ih snimiti odvojeno. Smatram da se priče dece i odraslih moraju odvojiti pa ću snimiti prvo film o deci, a drugi će biti o odraslima. Naša verzija pratiće priču i biti dovoljno strašna, ali neće prelaziti granice dobrog ukusa.“

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...