•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cat Run (2011)

Anthony (Scott Mechlowicz) je oduvek sanjao da postane poznati kuvar majstor. Julian (Alphonso McAuley) je oduvek maštao samo o ženama. Pošto se ništa od toga nije ostvarilo, dva najbolja prijatelja iz detinjstva odlučuju da osnuju detektivsku agenciju. Na njihovu nesreću, njihov prvi zadatak je da zaštite seksi poslovnu pratnju iz visokog društva koja kod sebe ima ključni dokaz o skandaloznom zataškavanju. Dva neiskusna detektiva uskoro se nalaze na bekstvu od mafije, korumpiranog američkog senatora i nemilosrdnog ubice.

Cat Run je akciona komedija iz 2011.godine reditelja Johna Stockwella. Radi se o srednjebudžetnom filmu nezavisne produkcije koji je između ostalog sniman i na lokacijama u Srbiji. Pa tako pored nekih poznatijih američkih glumaca kao što su Paz Vega, Christopher McDonald i Tony Curran u filmu igraju i neki glumci sa ovih prostora, kao npr. Branko Đurić, Jelena Gavrilović, Gordan Kičić i još neki.

Ako nemate šta da radite nekih skoro dva sata, ovaj zabavni film bi mogao da bude prava stvar i dobra zabava. Pogledajte i kako su se glumci sa ovih prostora snašli igrajući sa hollywoodskim zvezdama.

CB
Žanr:akcija, komedija
Godina:2011
Reziser:John Stockwell
Scenario:Nick Ball, John Niven
Uloge:Paz Vega, Janet McTeer, Alphonso McAuley, Christopher McDonald, Scott Mechlowicz
Uzrast:R
Studio:Lleju Productions, PFI Studios
Zemlja:United States
Website:www.catrunmovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila